perjantai 30. syyskuuta 2011

Pii ksylitolikontrollissa ja kuun yhteenvetoa


Tänään vietettiin treenien suhteen lepopäivää ja Pii pääsi käymään maksakontrollissa omalla eläinlääkärillämme. Kaikki oli kunnossa, hieno juttu!


Kuukauden treeniyhteenvedon plussat ja miinukset:


Plussaa oli runsas treenimäärä. Työstressistä huolimatta jaksoin treenata ahkerasti, hyvä minä! Koiriakaan ei treenimäärä tuntunut pahemmin väsyttävän, vaikka oman reviirin ulkopuolisia treenejä taisi tulla 3-4 viikossa per hurtta. Estevarmuus keinulla parani molemmilla koirilla iltaruokatreenien myötä. Piin jälki-ilmaisut ovat parantuneet huimaa vauhtia, Rhoon maalimiesmotivaatio raunioilla alkaa olla tavoitelluissa lukemissa ja Rhoolle saatiin runsaasti kokemusta kisanomaisista tilanteista agilityn suhteen. Rhoon aksa-asenne alkaa kaikkinensa olla huimasti parantunut, mistä olen erityisen iloinen.


Miinusta syyskuussa oli tavallista niukemmaksi jäänyt lenkkeily ja yleinen hengailu. Omat voimat ja aika eivät ole riittäneet tekemään niin paljon ihan rentoja hengailulenkkejä kuin tavallisesti ja niitä tarvitsisimme koko porukka.


Lokakuulle asettaisin tavoitteeksi saada Piille varmuutta ja pituutta vanhemmille jäljille. Agilityssa Piin kanssa etsitään edelleen sitä vauhdikasta tapaa ohjata. Rhoolle raunioiden teemaksi jäävät erilaiset piilotyypit ja niistä toistojen saaminen, agilityssa kontaktien vahvistaminen, pujottelussa lintsaamisen karsiminen ja edelleen suoritusvarmuuden parantaminen erilaisissa ympäristöissä. Tavoitteiden tarkistusta varten voisin kellottaa Piille jonkun radanpätkän alku- ja loppukuusta ja verrata etenemää, jäljellä ajaa kokeenomaisen jäljen loppukuusta. Rhoolle haluaisin saada pysähtyvät kontaktit myös kovassa vauhdissa ja jonkun tuloksen virallisista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti