maanantai 5. syyskuuta 2011

Raunioiden sijaan rakennuksessa, vol 2


Teimme toisen viikon rakennusetsintää ratavaihtareiden merkeissä. Hepekolaiset olivat Oittaalla ja me eksymässä heidän mestoillaan. Rhoon mielestä rakennusetsintä on ehkä parasta ikinä, eikä edes järin vaikeaa. Ohjelmassa oli jälleen 3+1 maalihenkeä. Yksi oli keittiön takana olevassa huoneessa sängyn takana pitkällään, yksi "vessakomerossa" ovi auki, kolmas pyynnöstäni yläkerrassa sokkelon läpi ja pylvään takana (mistä haju meni kummallisesti ovea vastakkaiselle seinälle) ja boonusmaalihenki oli helpossa nurkassa ovesta heti oikealle olevassa huoneessa.


Mikään piiloista ei tuottanut Rhoolle pahempaa ongelmaa. Sängyn takana olevaa maalimiestä se säikähti/säpsähti kun seuratessaan hajua törmäsi piiloutuneeseen treenikaveriin. Yläkerran sokkelon läpi Rhoo käveli helpon näköisesti aivan suoraan ja vain komero tuntui aiheuttavan vähän päänvaivaa. Boonusnurkkauksessa kököttänyt maalimies löytyi hetimiten ja Rhoo ryömi hänen luokseen tuolin alta.


En ollut koko aikaa maalimiehenä, joten tauolla Pii sai ilmaista pihan nurmikolla pari keppiä. Olisi pitänyt päättää treeni pariin superhienosti onnistuneeseen ilmaisuun (suoraan maahan, keppi etujalkojen väliin), mutta enhän mä malttanut. Tyhmästä kouluttajasta kärsii koko homma, toistoja vaatiessani Piillä alkoi keittää yli ja se jälleen vuoti ja häselsi. Plussalle jäätiin varmaan kokonaisuutena kuitenkin, mikä lienee tärkeintä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti