sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Korjaussarjaa


Kotimatkalla kierrettiin Hakkilan kautta ja otettiin vähän estetreeniä iltaruokapalkalla. Tarkoituksena oli lähinnä katsoa, jäikö Rhoolle pahaa mieltä esteeseen rynnimisestään, mutta käytin tilanteen sataprosenttisesti ja Pii pääsi tekemään lähestymiskulmia kepeille.


Rhoo hyppäsi hyvällä fiiliksellä ja ongelmitta myös sen aidan, johon asetin kaksi pituusesteen tolppaa markkeeraamaan ajanottolaitetta. Teimme sitten myös slalomia neljällä esteellä kaksi U-putkea häiriönä (esteet poikittain neljän avoimen putkensuun välissä). Rhoota eivät putket voineet vähempää houkuttaa ja slalomkin sujui molemmin puolin mainiosti. Kepeillä kahden viimeisen välin ongelma valitettavasti jatkuu. Rhoo taitaa olla ymmärtänyt jotain väärin, sillä se pysähtyy hämmentyneenä hieman ennen keppien loppua. Pitänee yrittää korjailla.


Piistä löytyi jälleen aivan uutta nopeutta pujotellessa kun keppien päässä oli kuppi. Kun kuppi siirtyi pois näkyvistä keppejä seuranneen putken päähän, vauhti tippui heti, mutta oli silti Piin mittakaavassa varsin mainio. Myös vaikeat avokulmat löytyivät kumman itsenäisesti kun palkka oli kohdallaan. Koira sluibailee toisinaan, perskeles!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti