tiistai 20. syyskuuta 2011

Sairaslomalaiset


Pii haettiin tiistai-iltana kotiin, kunhan olin ensin saanut kesken opetuksen (hyvin odotetun) puhelun, jossa eläinlääkäri kertoi Piin voivan hyvin, ruuan maistuvan erinomaisesti ja että se odottaa erittäin kiihkeästi että tulisimme hakemaan sen pois. Puhelun jälkeen stressin lauettua oma kroppani taisi sallia flunssan tulla päälle täysivoimaisena, joten puoliso nouti illalla koiran kotiin kun minä jäin sänkyyn potemaan.


Piin maksa-arvot olivat lähteneet selvään laskuun ja sokerit olivat pysyneet tasaisina. Se sai mukaansa maksaa suojaavaa lisäravinnetta ja me saimme ohjeeksi tarkastuttaa maksa-arvot vielä kertaalleen viikon-parin kuluttua joko omalla eläinlääkärillä tai YESin sisätautiklinikalla. Taisimme selvitä säikähdyksellä ja 640€ laskulla tällä kertaa - luojan kiitos. Vielä on pienen pieni mahdollisuus että maksan tilanne kääntyykin huonompaan, mutta ilmeisesti se on todella, todella epätodennäköistä.


Loppuviikko mennee sairastaessa, lähinnä tosin omalta osaltani. Pii vaikuttaisi voivan hyvin, itse yritän kuntoutua sunnuntain kisoihin mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti