sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Syökää kanaa!


Torstain oma agivuoro meni pipariksi, kun edellinen ryhmä oli lukinnut ovet, enkä kehdannut kymmenen jälkeen illalla soittaa vastuuhenkilöä avaamaan. Onneksi meille luvattiin korvaava treeniaika sunnuntailta, minkä mieluusti otin vastaan.


Teemana olivat jälleen kerran kepit ja keinu. Pii teki pujottelua kuudella kepillä siten, että aitoja oli 180o kaaressa aloituksen ympärillä. Pii hakee umpikulmat upeasti jopa 180o lähestymisestä (!), mutta ei tajua avokulmia yhtään. Se valitsee sisäänmenovälin nähtävästi randomilla lähestyessään pienestäkin avokulmasta ja jatkaa pujottelua siitä eteenpäin ihan ok. Yritin naksutella oikeasta sisäänmenosta, mutta eipä mennyt jakeluun. Pitänee palata ohjureihin hetkeksi noiden treenailussa.


Rhoo yllätti olemalla kerrankin liian kiinnostunut ruokapalkasta! Keitin broilerinfileitä ja paloittelin ne palkaksi ja kävi ilmi, että Rhoon mielestä tämä oli parasta, mitä se tietää. Se pujotteli kuusi keppiä kerran oikein upeasti ja sen jälkeen pakka hajosi siihen, että Rhoo ei pystynyt keskittymään, kun anna jo sitä palkkaa! Olisi pitänyt olla tekemättä keppejä sen enempää, mutta enhän minä tyhmä malttanut. Saattoi tulla pujottelutakapakkia, mutta mitäs tuosta, jos kana pitää edes osan arvostaan palkkana Rhoon silmissä.


Avustaja-kepo oli heiluttelemassa keinua, mikä tuntui auttavan Rhoota hyvin paljon. Kanaa tai koiran märkäruokaa naamariin alakontaktilla samalla, kun avustaja laskee keinua alemmas ja muutaman toiston jälkeen Rhoo alkoi hakeutua kontaktille jo selvästi ripeämmin ja tarkoituksenmukaisesti matalassa asennossa. Pii reipastui samalla käsittelyllä sen verran, että se karkasi pari kertaa toistamaan keinua itsekseen - onneksi huomasin ja ehdin mukaan palkkaamaan. Pii ei uskalla tulla kontaktille, vaan jää kippaamaan keinun saranakohtaan, mikä voi liittyä Piin saamaan alkeisopetukseen tai ihan vaan sen kokoon. Saranakippauskin on ihan ok, kunhan se on nopea ja peloton. Ilokseni nyt silmäleikkauksen jälkeen näyttää siltä, että tämä tavoite on toteutettavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti