keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Rhoon ilta-agilityt


Keskiviikkotreeneissä suuri riemuni oli Rhoon pujottelu. Se meni peräti pariin kertaan 12 keppiä ilman käsiapuja ja ohjurit vain tokavikassa ja ekassa välissä minikorkeudella. Muutenkin helppo pieni radanpätkä oli aika mainiota menoa. Toivoisin tosin Kompassin putkiin kunnon painoja, nykyisellään rata ei pysy kahta kertaa samassa asennossa ainakaan Rhoon käytössä.


Rhoo keskittyy tutussa sisätilassa treenaamiseen jo varsin mainiosti tuttujen treenikavereiden kanssa. Kompassilla se pyrkii katselemaan radalle ja kiljuu harmista, jos pääsee näkemään jonkun muun menevän rataa, erityisesti putkia. Kunpa tämän asenteen saisi siirrettyä häiriöisemmille ulkokentille ja vilkkaisiin halleihin tämän kauden aikana, niin voisimme toteuttaa haaveeni kisauran aloittamisesta.


Piille olen naksutellut seuraamista lenkeillä tämän ja viime viikon mittaan. Ilman käskysanaa se tarjoaa tosi kaunista seuraamista hyvine kontakteineen, mutta vihjesana saa sen poikittamaan ja vuotamaan. Ehkäpä vihje jää toistaiseksi hyllylle ja vaihdan sen, kunhan saan liikkeen valmiimmaksi oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti