lauantai 19. marraskuuta 2011

Kisat ja treenit


BATin kisat Hyvinkäällä toivat Rhoolle tulokseksi yhden huonon hylätyn radan ja yhden hyvän mielen vitosen. Ensimmäisellä radalla Rhoota ahdisti eikä se oikein malttanut toimia. Maan nuuhkiminen ja pujottelun ja puomille menon välttely olivat ilmeisiä merkkejä kuormittuneisuudesta, putkelle sinkoaminen myöhästyneen ohjauksen jälkeen vähemmän ilmeinen. Ennen toista rataa leikittiin ja katseltiin yhdessä karsinasta käsin meitä edeltäneen koirakon suoritus. Ällistyksekseni Rhoo toimi mainiosti ja teimme puhtaan radan kolmanneksi viimeiselle esteelle asti, jolla aiheutin kieltovirheen ennakoimalla ohjausta liiaksi.


Videoitakin saatiin:


A-rata (hylly) http://www.youtube.com/watch?v=uvIt9Iqo0sQ


B-rata (vitonen) url=http://www.youtube.com/watch?v=Lq4RIFJUIWk


Kisojen jälkeen oli Piin lauantaitreenit. Teimme mukavaa, etenevää radanpätkää ja Piillä oli kivasti vauhtia. Aikaa jäi yli kaikkien tehtyä ratatreeninsä, joten Rhoo pääsi vielä purkamaan angstejaan pöytämenetelmällä helpotetulla keinulla. Koutsin mukaan Rhoon keinuongelma ei vaikuttanut pahalta ja hän suositteli, että seuraavaksi voitaisiin jatkaa suoraan matalammalta pöydältä palkka edelleen targetilla ja piakkoin lisätä keinu takaisin osaksi rataa. Pieksämäen keinuongelmasta heti radan alussa Heini tuumi, että keinulle kutsuminen oli Rhoolle vaikeampaa kuin jos olisin ottanut lentävän lähdön ja tukenut keinulle etenemistä omalla liikkeelläni.


Lisäys: Enpä malttanut olla laskematta Rhoon etenemää ilman tuota typerän kieltovirheen aiheuttamaa kiepsahdusta, johon videon mukaan tuhraantui noin kolme sekuntia. Korjatulla aikavirheellä -7,46 Rhoon etenemäksi olisi tullut ihan siedettävä 3,86m/s, joten rohkeammalla ohjauksella olisi etenemän saanut varmasti puristettua yli 4m/s. Rohkaisevaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti