keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Keskiviikon ohjatut varakouluttajalla


Mika oli estynyt tällä viikolla ja I-HAHin ohjattuja veti hänen sijallaan Anna. Ratatreenin ohella oli mahdollisuus tehdä keinua, jota Rhoo rallasikin kuusi toistoa avokätisellä lihapullapalkalla. Varastipa ryökäle kertaalleen esteellekin, eli uskoisin että keinukammo alkaa ainakin lievittyä!


Muilta osin treenit olivat mainiot. Tehtiin 20 esteen agiratatreeni, jolla ehdottomia kohokohtia oli nämä:

1) Osasin suunnitella molemmille koirille omat, toimivat ohjaukset

2) Rhoo pyrki karkailemaan puomille (keinu/puomi-epävarmuuden vuoksi tämä on oikein hyvä ilmiö) mutta otti 2o2o-kontaktin joka kerta

3) Tajusin, missä kannattaa käyttää saksalaista ja osasin vielä tehdäkin sen

4) Rhoo eteni itsenäisesti ja virheettä kepeille tullessaan kovassa vauhdissa putkesta. En ehtinyt ohjaamaan ja jäin selvästi taakse suoralla putkella kilpajuostessani. Huolimatta hidastusyrityksistäni Rhoo meni vaan ja alkoi pujotella kun kepit oli kerran tarjolla.

5) Piin suoritus nopeutuu koko ajan


Toisella kierroksella rata kellotettiin kisanomaisesti. Kumpikaan koiristani ei rikkonut ennätyksiä, mutta olin tyytyväinen niiden suorituksiin. Nopein koirakko teki nollaradan 50s ajalla. Piin aika oli kahdella kieltovirheellä 52s ja Rhoon aika oli 50s - Rhoon rata olisi ollut hylätty, koska aika sisälti ylimääräisen puomisuorituksen (2o2o-pysäytyksineen, luokseni palaamisineen ja koutsin kanssa neuvotteluineen, että saisimmeko kuitenkin aloittaa alusta). Ylimääräistä puomia lukuunottamatta Rhoon suoritus oli virheetön, tosin sekunteja tuhraantui suoran päässä olleen takaakierron kanssa takutessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti