lauantai 30. huhtikuuta 2011

Wapputreenit


Käytiin vappuaaton kunniaksi treenaamassa vapaavuorolla pujottelua ja U-putken pään löytämistä 180 kulmasta. Pleksiohjurit palauttivat pujottelun Piin mieleen varsin nopeasti, mutta Rhoolla oli hoksausvaikeuksia. Käsiohjauksella se tuli kuitenkin kauniisti perässä. Pitäisi päästä tiiviimmin treenaamaan pelkkää pujottelua, niin Rhoo oppisi luultavasti nopeasti homman nimen.


Rhoo irtosi kauniisti "kierrä+putki"-käskyllä (tai pelkällä "putki"-käskyllä jos kartturi unohti) ja haki poispäin osoittavan putken suun. Piille asia oli vaikea. Se tarjosi putken yli hyppimistä, mun haukkumista, puomille kääntymistä, lattialle unohtuneen targetin lätkimistä jne, vaikka käänsin putken kulmaa helpommaksi. Jopa suoraan putkeen irtoaminen on ollut sille vaikeaa jo kauan, enkä ole aivan varma, miksi. Se kuitenkin tykkää putken suorittamisesta, eikä pelkää tai arastele minkään vertaa. Syystä riippumatta asia parantunee treenaamalla.


Kaveri ja minulle ohjattavaksi tarjolla oleva Hiili-porkkis tulivat osaksi aikaa mukaan. Hiili on aika kovasti omistajansa perään, joten pitänee kokeilla sen toimimista pelkästään minun kanssani treenatessa. Mainio otus se kyllä on ja motivoituu hienosti koiranmakkaralla! Kun vähän totuttelemme toisiimme, luulen että pääsisimme etenemään nopeastikin Hiilen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti