keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Käännöskeskiviikko


Piin ollessa iriittivapaalla virittelimme taas Rhoon kanssa treenimieltä Kompassilla keskiviikon myöhäisillassa. Edellisviikon teemana oli päällejuoksu, mikä esiintyikin tämänviikkoisella radalla ja joskus aiemmin, ennen meidän mukaan tuloamme, oli ilmeisesti treenailtu poispäinkääntöjä, koska niitäkin oli saatu ympättyä rataan useampi.


Rhoolla on selvästi raksahtanut joku mutteri oikeaan asentoon sen suhteen, että agility on itse asiassa aika kivaa ja siinä saa mennä lujaa ja eniten lujaa saa mennä, jos yrittää pysyä kartturin matkassa. Lämmittelyradalla itselleni tuli eläväinen mielikuva ammuksesta, jonka roiskaisin omalla ohjauksellani aina johonkin suuntaan - ja se suunta kääntyi sitten vastaavalla näppäryydellä. A:lle Rhoolla oli erityisen palava intohimo ja harmikseni huomasin sen hypänneen YLÄkontaktin ainakin kerran. En ole ihan varma, miten puuttua asiaan enkä siitäkään, tarvitseeko. Rhoo on suht pieni eläin kuitenkin ja epäilen sen osuvan nousukontaktille, jos vire ei ole ihan niin korkealla kuin lämppäilyradalla.


Varsinainen treeni, kymmenen esteen radanpätkä, meni varsin mukavasti sekin. Itselleni olisi ollut luontevampaa tehdä pakkovalssia päällejuoksun sijaan ja kierrätin Rhoon "tavallisesti" siivekkeen ympäri toiselta puolen estettä poispäinkäännöksen tilalla (muuten RH olisi ollut putkessa!) Rhoo pystyi keskittymään tekemiseen varsin hyvin, mutta varasti kerran puomin alakontaktille jätetylle namille. Hihkaisin startissa "puomi!" ja Roo juoksi pikapikaa puomin vieritse hakemaan herkkunsa.


Puoliso osti Ebaysta EOS5-filmirungon, kun ilmoitin haluavani oman EOS3:ni takaisin Bulgarianreissulta. Haettuani sen postista kuvailin sillä rullan jääkaapista löytynyttä vanhentunutta Velviaa seuraavanlaisin tuloksin:

Healy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti