perjantai 29. huhtikuuta 2011

Kimppatokoilut


Kävimme perjantai-illan ratoksi taas lappalaiskoirien vapaamuotoisissa tokotreeneissä. Väkeä oli paikalla vallan mukavasti, joten saimme hyvää ja kaivattua häiriötreeniä ja Rhoolle totuttelua vieraiden ihmisten kopelointiin tulevia näyttelyitä ajatellen. Homma alkoikin sujua ihan nätisti parin kerran jälkeen.


Piin kanssa tein jokusen askeleen seuraamista imuttamatta, mikä meni pääosin mukavasti. Välillä se pyrki edelleen jäämään vinoon, mutta useimmat toistot olivat täysin ok. Teimme myös maahanmenoja ja istumisia lelupalkalla. Jos vahvistetiheys pysyy riittävän korkeana, Pii työskentelee kivasti ja pääosin hiljaa. Eteneminen on hitaampaa kuin toivoisin kun Piips turhautuu niin hävyttömän helposti jos vaadin enemmän, mutta parempi varmaan kiiruhtaa hitaasti. Pii toimi häiriöstä huolimatta hyvin.


Rhoolle kenttä oli jännä paikka. Ympärillä kulki ihmisiä, hevosia, koiria, lentokoneita, lintuja, eikä Rhoo oikein pystynyt keskittymään mihinkään tekemiseen. Teimme kuitenkin jokusen onnistuneen luoksetulon erinomaisen runsaalla palkalla ja sekä minä että Rhoo olimme tyytyväisiä. Jutturingissä treenien lopuksi kaverini ehdotti, että Rhoolle hankitaan 5m liina ja sitten vaan hengataan vilkkailla paikoilla, agin möllikisoissa, tottistreenien laidalla ym ikään kuin Rhoo olisi irti. Tämä lienee hyvin tarpeellista tehdä, sillä tällä hetkellä epäilen Rhoon olevan taitojen puolesta kisavalmis ennen kuin häiriöiden sieto on sillä tasolla, että voimme oikeasti uskaltautua kisaamaan. Lisää häiriötreeniä siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti