torstai 30. kesäkuuta 2011

Esilomailua ja kuukauden yhteenveto


Pii jäi vanhemmilleni täksi viikoksi ja Rhoon kanssa olemme viettäneet pehmeää laskua lomalle. Sekä keskiviikon että torstain agitreenit jäivät kotona laiskottelun jalkoihin ja tänäänkin olemme saaneet aikaiseksi vain pientä kotitreeniä. Teimme kotona ja rappukäytävässä istu-maahan-vaihtoja, sivulle- ja luoksetuloja ja yritin vielä sheipata näyttelypönötystäkin viime tipassa - vastahan sitä huomenna pitäisi osata... Broilerin sydän toimi hyvin palkkana.


Lisäksi Rhoo teki IYC-peliä kanansydämillä ja hienosti tekikin: se väisti luokse työnnetyn namin tieltä ja antoi tassun päälle asetetun herkun olla rauhassa. Myös käsikosketukset toiseen käteen kun toisella kämmenellä on herkku sujuivat näpsäkästi.


Kesäkuu on nyt ohi, joten on aika palata saavutuksiin ja tavoitteisiin tälle kuulle.


Rhoon tavoitteena oli vahvistaa ilmavainun käyttöä, mikä on onnistunut yli odotusten. Keppien ja keinun kanssa ollaan edistytty hieman, mutta ei toivotussa määrin. Rhoo kyllä pujottelee käsiavulla 12 keppiä osana rataa, mutta siitä avusta pitäisi edelleen päästä eroon. Keinuun on tutustuttu ja se aiheuttaa vähän vähemmän ahdistusta. Takaaleikkaus- ja muut suunnitellut ohjaustekniikkatreenit ovat jääneet aika vähäisiksi. Paikkamakuu ei vielä onnistu tavoiteltua viittätoista sekuntia eikä ainakaan häiriössä. Seuraaminen ei onnistu myöskään tavoiteltua 10 askelta, mutta perusasento on parantunut. Takapalkkaan on tutustuttu suunnitellusti.


Piin tavoitteena oli ajaa ensimmäiset verijälkensä, mikä toteutui MEJÄ-koulutuksen myötä. Agitavoitteet jäivät heikoille epäpuhtaan liikkumisen vuoksi, joten niihin palataan heinä-elokuussa: pujottelun parantaminen ja erityisesti avokulmien löytyminen, nopeampi keinu, takaaleikkaus paremmaksi. Tottispuolella paikkamakuu 60 sekuntia mielellään rauhallisessa koirahäiriössä ja seuraamisessa kääntymiset joka suuntaan. Perusasento Piillä oli kyllä jo kesäkuussa parantunut ja motivaatio kestää sen, ettei puolivillaisia yrityksiä palkata - hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti