maanantai 11. lokakuuta 2010

Treenitauko: Kaukomatkailua ja sairastelua


Käväisin kääntymässä Etelä-Amerikassa viime viikolla ja poimin mukaan äksyn mahataudin, josta olen edelleen toipumassa. Kepo vei koirat poissa ollessani niihin treeneihin, joihin pääsi näpsäkästi julkisilla. Auto kun on taas vaihteeksi huollossa ja kepo edelleen kortiton.


Kyse oli Piin keskiviikon ja Rhoon torstain Kompassi-treeneistä. Kepo oli kuulemma vetänyt puhtaan radan Piin kanssa, katsottuaan ensin muiden suorituksista, mitä piti tehdä. Sikäli ikävää, ettei mies kovinkaan montaa tekemäänsä ohjausliikettä varmaankaan osaisi edes nimetä, saati käskystä suorittaa. Rhoolla oli ollut totuttuun tapaan enemmän vauhtia kuin korvia, mutta kepo oli saanut sen nenästä hidastettua välistävetoon. Kiemuran jälkeen Ärrä oli taas kiihdyttänyt putkia suoristavaan vauhtiinsa.


Fysioterapeutin seuranta-aika olisi ollut tänään, mutta jouduin perumaan sen tämän mahataudin vuoksi. Jos olen huomenna jo työkykyinen, pitänee yrittää soitella uutta aikaa. Heti kun olen jaloillani, lähden treenailemaan Akatemialle vapaatreeneihin. Parin viikon treenit onkin jo valmiiksi mietittynä!


Koirat olivat hellyttäviä kun palasin kotiin. Rhoo ei meinannut pysyä nahoissaan ja Piikin heltyi antamaan korvapusun ja tunkemaan istumaan ihan liki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti