lauantai 25. syyskuuta 2010

Kisat Purina-areenalla


B-rata RV 10 ja AV n. 4s, A-rata RV 5 ja AV 2,7. Melkosta kieputusta olivat radat sekä ykkösillä että kakkosilla, eikä ihanneaikaan  ehtinyt juuri kukaan.


Ensimmäiseksi juostulla B-radalla Pii ei keskittynyt yhtään, vaan ihmetteli ratahenkilöitä ja mm. hidasti pällistelemään sitä puomin vierellä juoksevaa heppua, taisipa kerran ihan pysähtyäkin katselemaan ympärilleen. Minä fiksuna hätäännyin siitä, ettei koira keskity ja ohjaus heikkeni. Ratavirheistä ainakin huono kepeille ohjaus ja siitä kielto oli 100% oma vikani. Puomin kieltoa, josta toinen vitonen tuli, en tähän hätään muistakaan.


Olin jo etukäteen ajatellut, ettemme starttaa A-radalla, jos B jättää toivomisen varaa. Harmi kentällä lonnivasta koirasta sai kuitenkin yrittämään uudelleen, mutta lämmitellessä Pii oli virkeä kuin märkä rätti. Se ei oikein edes innostunut mun kanssa leikkimisestä, vaikka yritin montaa eri juttua. Radalla Pii kuitenkin yllätti ja oli hyvällä sykkeellä mukana, mutta selvästi jo vähän väsynyt. Oma ohjaus pysyi jotakuinkin kasassa (vaikka valssit olivat kuulemma kaikki ihan myöhässä...) ja odotin jo nollaa. Pii oli kuitenkin päättänyt toisin ja leiskautti tokavikana esteenä olleen A:n alastulokontaktin komeasti yli.


Että jeps, kyllä ne kontaktit on varmaan koulutettava uusiksi. Ammun ehkä itseäni polveen tässä, mutta en malta jäädä kisatauolle kokonaan. Nelisen viikkoa tulee taukoa reissujen ja muiden menojen vuoksi, mutta lokakuun lopussa sitten taas kisataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti