lauantai 30. lokakuuta 2010

Rhoo Visiolla


Pääsimme vihdoin ja viimein Agilityn perusteeet-kurssin treeneihin Vision tiloihin. Nämä treenit ovat jääneet vähiin samasta syystä kuin lauantaiaamuiset lappalaistreenit: olen ollut viikonloppuisin milloin sairaana, milloin matkoilla, milloin hakemassa pentua nyt ties kuinka monta kuukautta putkeen.


Rhoo oli - ei yllättäen - jäljessä koulutusohjelmasta verrattuna muihin koiriin. Teimme Garrettin häkkileikkiä uudessa ympäristössä käyttäen häiriönä omaa liikettäni, pudoteltuja nameja ja näköesteen takana treenaavia muita koirakoita. Häkkileikki meni varsin mukavasti, 45min treenien aikana jouduin sulkemaan luukun kahdesti. Häkin ulkopuolella treenasimme istumista ja eteen targetille katsomista + lähettämistä, mikä toimii Garrettin 1-2-3-leikin alkeina. Istuminen sujui Rhoolle tyypilliseen plopsahtelevaan tyyliin ja minä itselleni uskollisena pudottelin nameja lattialle tämän tästä. Istuminen olisi toki pitänyt paremmin "odota!"-vihjeestä, mutta unohdin sitten vihjaista asiasta koiralle. Eteenmeno namialustalle sujui kivasti, ongelmana viime aikoina ei ole ollut se, miten saisin Rhoon kiinnostumaan etäämpänä oleavasta vahvisteesta...


Koska palkkapäivä oli eilen, sorruin ostamaan Agility Right From The Start-kirjan. Siinä riittää treeni-ideoita omillekin vuoroille ja toivottavasti myös ratkaisuja joihinkin kohtaamiimme ongelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti