lauantai 13. marraskuuta 2010

Lauantaiaamun agility


Mentiin ensimmäisen kerran lappalaisporukan talvitreenipaikkaan. Navin avulla ajoin ohi risteyksistä vain pari kertaa ja löysin lopulta perille kun bongasin treenikaverin koiraansa jäähdyttelemästä. Paikka oli täyttä luksusta: lämmin sisätila, alla keinonurmi. Kastelin koiraharrastuskenkäni perin pohjin eilen metsälenkillä, joten jouduin lyömään jalkaan lenkkarit ja vetämään treenit sukkasillaan, mutta keinonurmi oli pitävä myös sukan alla. Pii teki ensimmäisen ryhmän jättämää rataa hyvällä fiiliksellä ja puhtaasti, mutta keinu on hyvin hyvin hidas. Pitänee ottaa avustajan kanssa keinutreeniä omalla ajalla.


Rhoo oli myös mukana, mutta pitkässä liinassa. Laskin vaatimukset pikkupentutasolle ja pidin huolta siitä, ettei teini-idiotismin itsevahvistusta nuuskuttelemalla sallittu. Nostin kylmästi kuonon maasta pannasta pitäen joka kerta, kun luvatonta nuuskutteua esiintyi. Saimme tehtyä hyppy-putki-hyppy-yhdistelmän onnistuneesti useampaan kertaan, tosin tämäkin piti rakentaa este kerrallaan, eikä hypyissä voinut pitää rimoja liinan vuoksi. Keppeihin ei teinin keskittymiskyky riittäänyt - voi ihan hyvin jäädä haistelemaan sinne välille - mutta kaikkinensa olen tyytyväinen treeniin. Sain Rhoon reagoimaan itseeni esteiden jälkeen ilman nuuskutteluyrityksiä jokusen kerran, mikä on rohkaisevaa. Tällä linjalla jatketaan.


Jaakon, nykyisen Ziggyn kodista tuli kuulumisia. Sopeutuminen on sujunut mainiosti ja perhe tuntuu olevan tyytyväinen pikkuiseen. Hieno juttu, kuulumisia on mukava saada!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti