sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Kisakirjan korkkaus


HSKS:n kisat Purinalla, Piillä kaksi starttia.


A-agilityrata aika 40,85/45, RV 0, etenemä 3,28 m/s, AV -4,15 eli nolla tehtiin vihdoin! Ajasta olisi helposti saanut pari sekuntia pois nopeammalla keinulla. Keskiviikon Kompassi-treeneissä Pii tuli hyvällä (sopivalla) vauhdilla keinulle, joka liukui koiran painosta eteenpäin liukkaalla muovimatolla ehkä puolisen metriä-metrin. Pii säikähti ja on sen jälkeen tullut keinulle hyvin varovasti ja samalla hitaasti. Tämä lienee onneksi melko helppo treenata kuntoon, mutta Kompassilla emme enää keinua tee.


B-hyppyrata HYL. Hyppyradalla Pii pysyi huonosti startissa, joka oli kehän sillä laidalla, jolla yleisö oli nauhan takana ja ulko-ovikin vähän etäämpänä. Alku sujui kuitenkin kivasti, mutta yleisöä kohti hypätessä Pii huomasi siellä jotain kiinnostavaa ja eteni sekunnin pari kohti kentän laitaa. Kutsuin sen takaisin vaikka se oli ajautunut liian kauas, joten se päätyi hyppäämään seuraavan esteen väärään suuntaan. Onhan tuo ollut tiedossa, ettei Pii kestä tuollaista häiriötä (ovi, yleisö lähellä) mitenkään kovin hyvin. Mutta miten treenata tuota vaikkapa vapaaharjoittelutreeneissä, kun on koiran kanssa yksin tai puoliso avustajana? Lauantain lappalaistreeneissä ensi viikolla pitää ainakin pyytää ihmisiä häiriöksi starttiimme.


Kisojen jälkeen yksi Jaakosta kiinnostunut perhe tuli katsomaan sitä. He olisivat varmaan pakanneet pennun autoon lähtiessään, jos olisin antanut. He vaikuttivat oikein mukavalta ja hyvin potentiaaliselta kodilta pikkuiselle. Vielä on kuitenkin pari juttua varmistamatta, ennen kuin päätöksiä voidaan tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti