perjantai 21. tammikuuta 2011

Riekkutreffit


Iltamenojen vuoksi perjantain koirapuuhat oli siirretty aamupäivään. Aamu ei alkanut hyvin - nukuin pommiin ja sulattelin sitten auton ovia pitkän tovin vain ajaakseni kahdesta liittymästä ohi matkalla Espooseen. Millä järjellä liittymäremontteja tehdään talvella, kysyn vaan?


Pääsimme kuitenkin perille kaverin luo tapaamaan häntä ja airistaan. Pii aiheutti itselleni hämmennystä loikkaamalla luvatta autosta ja syöksyessään ensi töikseen kaverin narttukoiran päälle pahalla asenteella. Parin sadan metrin kävelyn jälkeen Pii oli kuitenkin rauhoittunut ja se sai airiksen kanssa hyvät leikit aikaan lähellä olevassa tyhjässä koirapuistossa. Rhoo keskittyi vonkaamiseen.


Koko viikko on ollut treenaamisen puolesta varsin hiljainen, niin tämä perjantaikin. Motivaatio on itselläni ollut korkeammallakin, kun Piin kanssa ei pääse kilpailemaan ja Rhoon kanssa pitäisi jaksaa työstää niitä iänikuisia keppejä ihan alusta, mutta toisella tekniikalla. Hohhoijjaa. Tekisi mieli ostaa ne 2x2:t niin pääsisin treenaamaan niitä kotona, tai ainakin tuossa lähikentällä. Puolen tunnin ajomatka suuntaansa pelkän esteopetuksen vuoksi tuntuu tällä hetkellä ylivoimaiselta.


Pari riekkutreffikuvaa loppuun:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti