tiistai 30. elokuuta 2011

Jälkitreenit Histassa


Pii pääsi ajamaan tämän viikon metsäjälkitreenin kevyessä sateessa ja märässä metsässä. Jälki oli n. 150m pitkä, kulki varvikossa/sammalella ja sillä oli ensimmäisenä esineenä purkki ja sen jälkeen neljä keppiä. Lisäksi jälki sisälsi yhden 90o kulman. Pii ajoi jäljen varsin tuoreeltaan, mikä näkyi jäljen reunojen hakemisena varsin laajalta. Kaikki kepit nousivat vaivatta, tosin ensimmäisen se merkkasi vain nuuhkimalla, sen jälkeen kaikki otettiin napakasti suuhun.


Seuraavalle treenikerralle suunnittelimme vastaavaa jälkeä, jota kuitenkin olisi vanhennettu jonkin verran ennen ajoa. Lähitulevaisuudessa pitää siirtyä myös merkkaamattomiin jälkiin niin, että olen itse sokkona tapahtumille ja jäljen kululle. Taitaa olla tehokkain tapa oppia lukemaan koiraa ja luottamaan siihen.


Päivän aikana Pii kävi puolison kanssa silmäkontrollissa. Kaikki on hyvin, tulehdusta ei ole, mutta keväällä silmään kertymään päässyt fibriini on yhä siellä. Lääkitystä kevennettiin ja uusi kontrolli olisikin vasta ensi vuoden puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti