tiistai 23. elokuuta 2011

Äänen tuottoa ja keppien ilmaisua


Piti lähteä aploditreeneihin, mutta tulin kotiin 10 minuuttia ennen kuin meidän olisi pitänyt olla Tuomarinkartanolla. Kun en ollut myöskään syönyt lounaan jälkeen mitään, jäimme kotiin tuottamaan Rhoon kanssa ääntä ja Piin kanssa ilmaisemaan keppejä.


Pii ei meinannut saada ajateltua keppien läheisyydessä. Jos olisimme sarjakuvassa, Piin jalat pyörisivät ympäri pikku pölypilvessä, kieli roikkuisi poskella ja puhekuplassa lukisi "RUOKAARUOKAARUOKAARUOKAAAAA". Lopulta se tuntui ymmärtävän, että maahanmeno ja siellä pysyminen johtaa ruokaan. Sen jälkeen piti aloittaa kädestä vieroittaminen. Jouduin alkuun pitämään kepistä kiinni, että keppi ei olisi ollut atomeina tai viereisessä huoneessa sängyn alla Piin innon jäljiltä. Koirahan tästä "hoksasi", että haluan sen käyvän maate oman käteni viereen. Saimme tilannetta liikahtamaan oikeaan suuntaan vasta kun puoliso tuli pitelemään kepistä kiinni etäällä minusta.


Rhoo sai aloittaa äänen tuottamisen opettelun. Ensin kaadettiin tyhjää DrPepper-pulloa maton päällä: plopppp. Sitten sitä kaadettiin pari kertaa laminaattilattialla, mistä tuli jo jonkinmoinen kolina. Valitettavasti tietokoneita näperrellyt puoliso suihki juuri samaan aikaan paineilmapullolla, joten Rhoo lähti tsekkaamaan sihinää ja hommat jäivät kesken. Palatessaan se kyttäili sihinän suuntaan, joten lisätäänpä sihinä siedätyslistalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti