maanantai 20. joulukuuta 2010

Nössötreenit sisätiloissa


Nössötreenit siksi, että AgilityAkatemian lämmittämättömässä hallissa on kylmä ja sinne päästäkseen pitää kaivaa auto hangesta ja sitten kaivaa sille palatessa vielä parkkipaikka. Kompassi vuokraa joulun ajan normaalia edullisemmin vapaavuoroja agitilaansa, joten suuntasimme sinne tänään koko perhe.


Treenin olisi voinut suunnitella paremminkin, mutta jonkinmoisena teemana olivat keinu ja valssit. Piin kanssa tein Clean Runin Exercise Sourcebook II:sta neljän hypyn ja suoran putken (muistaakseni Mecklenburgin laatimaa) treeniä, josta useampi variaatio jäi vielä seuraavallekin kerralle. Rhoon kanssa tehtiin keinun sheippaamista: pöydän kautta keinulle, joka kolahtaa maahan ja siitä 2o2o ja edelleen vapautus. Pieni Nopea tajusi homman nimen varsin sukkelaan, eikä liike tai kolina tuntunut paljoa häiritsevän. Kompassin liukas muovimatto sen sijaan aiheutti keinun liukumista taas kerran. Onneksi Rhoo ei siitäkään piitannut.


Keinun ja Mecklenburgin treenin lisäksi tehtiin kahdella aidalla aivan tavallista valssien hiomista. Rhoo alkoi kääntyä muutaman toiston jälkeen jo varsin kivasti siivekkeen ympäri. Puoliso ja Pii tekivät kahdeksikkoa, tavoitteena lähinnä saada puoliso harjoittelemaan valssia. Lopuksi otin itsekin Piin kanssa jokusen aita-aita-kepit-yhdistelmän kääntäen joko tavallisella käännöksellä keppien "sisäpuolelle" tai valssaten niiden ulkopuolelle. Pii melkein hakee jo hankalampiakin keppikulmia, mutta ei se täysin ole sisäistänyt asiaa. Huomenna voisi tehdä sen kanssa nimenomaan keppien sisääntuloja ja jatkaa Rhoon kanssa keinun rakentamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti