keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Elämyksiä koirauimalassa


Pii ja Rhoo eivät kumpikaan tykkää uida ja molemmat ovat tippuneet yllättäen veteen veneestä, laiturilta, rantakalliolta - Pii viime keväänä jäihinkin. Ihmekös, että noiden kokemusten jälkeen ei veteen meno ole juurikaan kiinnostanut. Päätin kuitenkin tarjota niille toisenlaisen uintielämyksen Hyvinkään koirakylpylässä. Lämmintä vettä ja asiantunteva uintiopettaja/uittaja matkassa, mikäs sen mukavampaa.


Piin mielestä olikin mukavaa, Rhoon mielestä ei niinkään. En itse päässyt töiden vuoksi paikalle, mutta puoliso kertoi Rhoon räpiköineen surkeana selkä kaarella hyvän aikaa ja halunneen kiihkeästi pois altaasta oikeastaan koko ajan. Uinnin jälkeinen kuivausoperaatio oli saanut sen pomppaamaan metrin ilmaan joka kerta, kun kuivaajan ilmavirta osui siihen. Aika rankka kohtalo teinikoiralla.


Hyvinkään koirakylpylä mainostaa, että "uintiaika on 30 minuuttia, mikä varmasti riittää aktiivisellekin uimarille." No, meidän aktiiviset uimarit eivät olleet ensi alkuun elämyksestään milläänsäkään. Märkähepuli jatkui lenkillä ja rauhoittui sisällä vasta pari tuntia uinnin jälkeen. Liikuntana tuo ei selvästikään tavoittanut päivän tarvetta, mutta oli silti varmasti ihan hyvää treeniä. Mieluusti veisin koirat toisenkin kerran - ehkä Rhookin muuttaa mielensä, kun saa rauhassa tuumia asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti