sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Kisakauden päätös kotisohvalla


Piin tassut jatkavat oireiluaan ja se on pari päivää kalunnut niitä enenevästi. Kävimme tänään kaverin ja hänen lapinkoiranarttunsa kanssa metsälenkillä, jonka jälkeen Piin tassut punoittivat entistä ikävämmin. Karmivan ajokeli sinetöi päätöksen jäädä tänään kotiin Hyvinkään kisoista, vaikka lämpimät hallikisat olisivatkin houkuttaneet melkoisesti. Nettituttu porkkisharrastaja oli käynyt hakemassa tuplanollan ykkösluokasta. Katsoin harmia lisätäkseni hänen ratansa Youtubesta ja kisapaikka näytti mitä mainioimmalta Piitä ajatellen: lämmin sisätila, jossa keinonurmipohja, radan kolme sivua seinää ja lyhyttä "avointa" seinää ja yleisöä erottamassa vielä verkkoaita. Alkuvuoden kisoja näytti olevan samassa hallissa useampi, ehkä mekin päästään vielä siellä starttaamaan.


Joulunpyhiksi lunastan avaimen jyväskyläläiselle Taitavat Tassut-koirakoululle. Mitäpä sitä muutakaan vapaa-aikanaan tekisi kuin treenailisi? Ystäväni agilitya harrastavan lagottonsa kanssa tulee myös joulunviettoon, joten saanemme hyvät kimppatreenit aikaiseksi. Omille koirilleni häiriötreeni tulee aina tarpeeseen.


Otin jokusen pimeän talvikuvan metsälenkillä, joista tässä pari näytettä ja lisää Flickrissä
Lauantai meni treenien sijaan joulua valmistellessa. Jotenkin koko joulun tulo on päässyt menemään täysin sivu suun - kenen luvalla nyt on muka jo neljäs adventti, kysyn vaan? Meille ei asiasta olla muistutettu millään lailla! Kävin jouluostoksilla kaupungilla, mutta reissu meni Tuomaan markkinoiden kuvaamiseksi. Navakka merituuli, lumisade ja toistakymmentä pakkasastetta ajoivat tämän porsaan kameroineen kotiin jo varhain (ilman niitä joululahjoja). Yritin ottaa jokusen kuvan, joista välittyisi säätilan ankaruus.


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti