torstai 21. kesäkuuta 2012

Paikkailua, taas vaihteeksi



Treenit omalla kentällä 21.6. klo 18-19, teemana pujottelu, etupalkka


 


Tehtiin helppoja lähetyskulmia ja vaikeutettiin pikku hiljaa kepeillä pysymistä vaikka juoksin ohi, otin lateraalista etäisyyttä, tein persjätön, valssin tai työnsin/vedin koiran sivulla oleville hypyille. Rhoo lähti pujottelemaan edelle paremmin kuin aikaisemmin, mutta vaatii edelleen mun liikkeen tueksi aloitettuaan pujottelemisen. Piin pujottelu on innokas ja nopea ja etupalkan kanssa se kestää "mitä vaan".


 


Tehtiin muutama toisto puomia ja ollaan tosiaan edetty turhan nopeasti. Koko esteellä vauhdin kanssa Rhoo skippaa 2o2o tai sitten jää himmaamaan puoleen väliin alastuloa. Ensi viikolla tehdäänkin Villen Tealle neuvomaa kontaktitreeniä.


 


Keskittymisessä on tullut ehkä ulkokauden treenien verran takkiin tiistaisen koirakahakan myötä. Rhoo jätti hommat kesken ja meni täpisemään aidalle kun ohi kulki koiria, eikä pystynyt työskentelemään kun tokotreenaajat tulivat hakemaan kontista estettä. Päälle tullut labradori omistajineen tuli tokoilemaan ja pääsin kuitenkin syöttämään ja leikittämään Rhoota parin metrin päähän heidän ollessaan aidan takana, mikä oli ihan kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti