keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Mitäpä me nollillaJatkettiin meidän Kisarutiini-viikkoja HSKH:n 2lk virallisissa kisoissa, joissa oli tarjolla kaksi Kari Jalosen agirataa. 


 


Kisapaikka oli väljempi ja näin ollen Rhoolle helpompi kuin Purina. Molemmilla radoilla Rhoo teki kivasti yhteistyötä ja olen tyytyväinen suorituksiimme, vaikkei nollia tullutkaan. Ensimmäisellä radalla tein sen klassikkovirheen, että muutin ohjaussuunnitelmaa rataantutustumisen jälkeen ja sen seurauksena jätin ottamatta koiran haltuun kriittisessä kohdassa. Rhoo ohitti yhden hypyn, eli tuloksena hyl. Muita virheitä ei sitten tullutkaan. 


 


Toinen rata olisi ollut nolla, jos ei Rhoolle olisi tullut 5. viimeisellä esteellä jotain ihme aivopierua. Putkesta tultaessa olisi pitänyt hypätä suoraan sen edessä oleva hyppy, mutta Rhoo pysähtyi ja tökkäsi nenän maahan. Tästä kielto. 


 


Nopeus ei ole ihan kohdillaan, joskin kaarroksissakin olisi siistimisen varaa. Nopeilla pysäytyskontakteilla etenemä oli 3,75m/s tuolla tulosradalla, mihin en voi olla ihan tyytyväinen (kieltoja tai ei). Toivon, että rutiinin ja rentouden kasvaessa Rhoo pystyy useammin suorittamaan kisoissa kuten parhaimmillaan treeneissä - ja samat sanat myös omasta puolestani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti