tiistai 12. kesäkuuta 2012

Keskiviikko ilman kouluttajaaOmatoimitreenit Kalasataman kentällä 13.6.12 klo 1930-2030, seurana toinen koirani Pii sekä kaveripariskunta kaksine koirineen.


 


Rhoo treenasi 


1) pujottelua etupalkalla


2) A-estettä 2o2o kontaktilla siten, että mukana on enemmän vauhtia


3) serpentiini- ja välistäveto-ohjauksia neljällä aidalla


 


Tänään lelua parempi palkka oli ruoka purkista tarjoiltuna, joten käytettiin sitä. 


 


1) Pujottelussa Rhoon oli vaikea lähteä edelleni pujottelemaan jos olin paikoillani. Tätä täytyy työstää. Tehtiin 4-5 hyvää toistoa etupalkalle siten, että haettiin vauhtia putkesta. Pienikin tukeminen liikkeellä sai Rhoon suorittamaan kepit hyvin ja se kesti hienosti sen, että juoksin sen edelle. Persjättökin onnistui.


 


2) Rhoo teki toistoja innolla sekä putkesta haetun vauhdin kanssa että ilman. 2o2o onnistuminen on aika paljon kiinni omasta nopeudestani - jos juoksen itse täyttä vauhtia ohi, Rhoo "putoaa" alas ja peruuttelee takaisin. Mikäli etupalkka tai targetti on valmiina ja juoksen vauhdilla ohi, Rhoo ei pysähdy ollenkaan. Piti hyvin asennon omista valelähdöistäni ym. häiriöistä huolimatta ja pysyi asennossa jopa, kun kaverin koira tuli alle metrin päähän katsomaan, pääsisikö jaolle Rhoon palkoista!


 


3) Serpentiini meni sujuvasti neljälläkin esteellä, tosin vauhtia olisi voinut olla enemmän. Välistävedoille en ole vielä löytänyt itselleni sopivaa ohjausta: peruuttamalla suoritus onnistuu puhtaasti, mutta riskinä on se, että kompastun omiin jalkoihini. Lisäksi eteneminen on hyvin hidasta. Pakkovalssityyliin oman akselini ympäri pyöriminen on vielä hankalampaa minulle, ja vastakäteen+vetoon ja ajoitukseen luottaminen tuntuu epävarmalta. Kuivaharjoittelu/tekniikkatreeni serpentiineistä ja välistävedoista voisi tehdä itselleni hyvää.Piin kontaktit olivat yhtä kesken kuin eilenkin (tai viime viikolla), mutta välistävedot toimivat paremmin kuin Rhoolla. Pujottelussa on Piille jo paljon arvoa ja alan olla siihen aika tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti