maanantai 25. kesäkuuta 2012

HAU Open eiku Purina25.6. Purina Open 2lk, 2 starttia (Piille epiksinä)


 


Käytiin sitten maanantaina Purinalla ja vielä kohtuullisen hyvin tuloksin. Vaikka paikka oli vaikea ja odottelualue/startti/maalialue ahdas (vink vink järjestäjille), pystyin ennen ensimmäistä starttia väistämään odottelemaan kahvion oven viereen niin, että sain Rhoon istumaan rauhalliseen paikkaan selkä seinään päin. Syöttelin sitä siinä ja tehtiin vähän helppoja temppuja ja niinhän se malttoi jäädä starttiin sen vähän, mitä ekalla radalla ennakkoa tarvittiin. Toisella radalla rauhallista odottelupaikkaa niin läheltä starttialuetta ei löytynyt ja sisäänheittäjä käski meidät radalle niin aikaisin, että edellinen vielä suoritti ja jotain rimoja piti vielä nostella. Rhoo ei olisi halunnut jäädä istumaan ja halusi maanisesti katsoa takanaan liikkuvia koiria/ihmisiä. Rata olikin sitten sen mukainen, vaikka suht rumalla vaatimisella sainkin Rhoon jäämään starttiin.


 


Ensimmäisellä radalla Rhoo liikkui suht hyvin ja ohjautuvuus oli ok. Hylly tuli serpentiinistä kun ohjasin huonosti ja tehtiinkin välistävedot. Muu rata oli puhdas. Toisella radalla Rhoota kiinnosti ympäristö ihan liikaa ja meno vähän sinnepäin joka tavalla. Videomateriaalia tulee jahka muistan hakea kameran autosta. Pii mennä posotti menemään hyvällä mielellä ja tehtiin suht kivat radat. 


 


Ilmoittautumiset muihin Purina Openin osakilpailuihin lähtivät eilen. Ajatuksenani on päästä palkkaamaan epävirallisissa osakisoissa Rhoo ensimmäisen tai toisen esteen jälkeen ihan vaan siitä, että se malttaa jäädä starttiin ja lähteä suorittamaan. Haasteena on löytää sellainen palkka, joka kelpaisi sille tuossa tilanteessa - mahdollisesti kokeilen antaa sille jotain herkkuruokaa ja sitten napata koiran kainaloon ja viedä sen autoon. Toisille tämä ois rangaistus, Rhoolle tällä hetkellä sen eniten toivoma asia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti