maanantai 26. maaliskuuta 2012

Pii tuplanollalla kolmosiin!


Viikonlopun kisaurakka jatkui kuudella (3+3) startilla JANKKin kisoissa Hyvinkäällä. Tai siis piti jatkua, sillä Piin otettua hyppyradalta nollavoiton ja ensimmäiseltä agilityradalta nollan sijoittuen kolmanneksi, passitettiin Isokoira kolmosiin jatkamaan uraansa. Jee! Silmänkorjausoperaation jälkeen meillä meni vain neljä kisaa kolmosiin nousussa, eli kyllä Pii taisi nousunsa ansaita. Piin radat tuntuivat sujuvilta ja vaikka oma tunne oli että koira eteni hyvin verkkaisesti, sille kirjautui molemmilta radoilta oikein mukava etenemä: hyppyradalla 3,98m/s ja agiradalla 3,69m/s.



Piin nollaratoja voi ihastella täällä: http://youtu.be/dNoV18nEvRk



Rhoota odotettavasti väsytti aika lailla eilisten kisojen jälkeen, mutta se jaksoi ilahduttavasti keskittyä kahden ensimmäisen radan ajan. Ensimmäiseltä radalta tuli HYL koska putkijarrutus ei toiminut (Rhoo kiihdytti ilahtuneena huomatessaan edessä siintävän putken eikä piitannut hidastuksistani tai suhinoistani tuon taivaallista) ja myöhästyin putkea seuranneiden aitojen ohjauksesta pahasti. Toiselta radalta AV 0 ja RV 5 hitaalla 3,60m/s etenemällä. Kaarteet olivat tolkuttomat ja koiralla taisi jo tassu painaa. Kolmas rata meni yleiseksi plörinäksi kun radalla ei ollut henkisesti läsnä sen paremmin kartturi kuin koirakaan. 



Rhoon radat täällä: http://youtu.be/o07T7R7sNiQ



Piin koko vuoden agitavoite tuli sunnuntaina täytettyä, joten jatketaan nostamalla panoksia. Seuraava tavoite on nollatulos kolmosten radalta. Aikoihin ehtiminen on Piin kanssa haastavaa, joten töitä riittää. Rhoon viikonlopun tavoite oli tsekata sen keskittymiskyvyn riittävyys kahteen kisapäivään (oikein hyvä!) ja osua Pätysen linssin eteen Ojangossa (selvinnee lähipäivinä). Ei tässä voi olla kuin tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti