sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Nousunolla ja häiriötreeniä, toisinto Hyvinkäältä


Nyt on sitten koirat tasoissa kisakirjamerkintöjen määrässä. Startattiin kahden agiradan verran Hyvinkäällä koko Piirongin kanssa ja Rhoo nappasi A-radalta voiton ja ensimmäisen kakkosten LUVA-nollansa. Kisa ei ollut kauhean tiukka ja Rhoon rata suurine kaarteineen ei ollut kovin nopsa, mutta ei kerrota kenellekään... Ekalta radalta tuli Rhoolle HYL. Sillä olisi ollut paremmin vauhtia ensiksi suoritetulla B-radalla, mutta se oli turhan kiinnostunut takanaan tapahtuvista asioista, enkä uskaltanut jättää sitä starttiin. Rhoolle ei pärjää kilpajuoksussa, joten tämän jälkeen olin koko radan ajan noin puoli tuntia myöhässä kaikissa ohjausliikkeissäni, että se siitä sitten. 



Pii uurasti kaksi melkein-nollaa, eli kansankielellä vitosta. Ensimmäinen rata kopsahti loppusuoran lähestyessä kun Pii hyppäsi puomin alakontaktin. Toisella radalla taisi herralla jo tassu painaa, koska se hyppäsi pituushypyssä viimeisen palikan päälle kaataen sen. Molemmilla radoilla aika olisi riittänyt ja Pii teki hyvin hommia, joten eipä noista voi pahoillaankaan olla, taitava Piips!



Itselleni ehkä paras onnistumisen hetki oli se, kun seurakaveri tuli kisan jälkeen onnittelemaan ja sanoi, että yleisössä oltiin luultu Rhoon hyllysuorituksen aikana, etten huomannut että se jätti suorittamatta esteitä. Ohjaukseni oli jälleen kerran paljon paremmin Piin rytmissä kuin Rhoon, joten olen tosi onnellinen että tajusin olla kaatamatta omia mokiani Rhoon niskaan. Haluan sille sata kertaa mielummin itsevarmuutta kuin vitosen ratoja!



Puoliso kuvasi radat, tässä tulos:

Rhoo http://youtu.be/nVOGi5-epg8

Pii http://youtu.be/OwqGUwXHPxU

Rhoon kisavideon perään lisäsin vielä oman mielen virkistykseksi pätkän ekoista kisoistamme viime elokuulta. Kyllä se treenaaminen vaan kannattaa - nyt keskitytäänkin sitten jo ohjaukseen ja lajityypilliseen treeniin siedättämisen ja totuttelun sijaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti