perjantai 2. maaliskuuta 2012

Perjantai-ilta hallilla


Kävi nolosti ja tuplabuukkasin vahingossa jonkun toisen jo varaaman vuoron hallille. Onneksi koko hallin varanneesta tokoporukasta oli päässyt paikalle vain kolme koirakkoa, joten he antoivat minun käyttää hallin peilitöntä puolta. Kiitos ystävällisyydestä vielä näin internetitsekin!



Teimme kepeille lähetystä etupalkalla (kissanruokaa suljetussa Orthex-rasiassa). Rhoota pidin vähän kiinni pannasta ja hetsasin ennen lähetystä Niinun ohjeen mukaisesti ja hyvin se kieltämättä tuntui toimivan. Pari kertaa se juoksi suoraan rasialle keppien sivusta, mutta eipä siitä palkkaa herunut ja uudella yrittämällä se lähti haukahtaen pujottelemaan. Piitä lähetin edelleni hypyn kautta eri kulmista ja se hakikin kepit suht mukavasti. Vanha kunnon vasemmalta sisään-ongelma taisi ilmetä kerran. Kumpikin hurtta sai 3+2 hyvää toistoa. 



Parin esteen ohjaustreeninä tehtiin molemmille päällejuoksua ja Rhoolle myös pakkovalssia. Päällejuoksut sujuivat kivasti ja Rhoo alkaa tulla oikein hyvin mukaan pakkovalssin merkkaukseen. Itse pitäisi edelleen lähteä rohkeammin liikkeelle. Piitä yritin lähettää putkeen samalla tavalla kuin Rhoota kepeille: ensin hetsausta ja sitten vapautus. Pii ei tajunnut yhtään. Tehdään myöhemmin uusi yritys suoralla putkella. Voi olla että U-putki ehkäisi polokoiran aivotoimintaa. 



Viimeisenä treeninä tehtiin set point-harjoituksen slice variant-muunnosta. Piille treeni oli helppo, mutta Rhoo vaati pari toistoa hoksatakseen, mistä on kyse. Sen jälkeen homma meni hienosti ad 60cm.



Koko treeneistä jäi hyvä fiilis. Kerrankin tajusin tehdä vain muutaman hyvän toiston ja lopettaa siihen. Lisää näitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti