lauantai 14. tammikuuta 2012

Takapakkia hennoille toiveille


Wikipedia kertoo seuraavaa: "Tyvitumakkeiden vajaatoiminta aiheuttaa laajasti häiriöitä ihmisen hallittujen lihasliikkeiden syntyyn, asennon säätelyyn, lihastonukseen ja voi aiheuttaa hallitsemattomia lihasliikkeitä" ja "Pikkuaivot sovittavat yhteen eri lihasten toimintaa siten, että liikkeistä tulee tarkkoja ja tilanteeseen sopivia." Homma on ihan selvä, mä olin unohtanut tyvitumakkeeni ja pikkuaivoni tänään kotiin! Muuten ei ihan helposti selity se, että en vaan osannut tehdä välistävetoa. Ihan tavallista välistävetoa, joita olen tehnyt monen monituista kertaa. Jouduin kävelemään koutsin perässä hänen näyttäessään että vaihdat kättä tässä kun koira on hypännyt ja käännät yläkroppaa tässä näin ja sitten takaisin. Sitten kun yritin vauhdissa niin eipä toiminutkaan. Nolotti.


Rhoo "Tänneperkele!" Hallaneva oli vähän väsynyt otettuaan kahdesti eilisellä metsälenkillä hatkat jonnekin omille teilleen. Pii oli väsynyt muuten vaan, mutta teki ihan kuuliaisesti hommia kun lihapullaa kerran riitti. Treenaajia oli sen verran vähän paikalla tänään, että tehtiin vartin verran toistoja pelkistä välistävedoista ja alkoihan se sujua mullakin. Ajoitus oli odotetusti haastavampi Rhoon kanssa, mutta alkoi sekin sujua kun hinkutti riittävästi. Koirilla taisi olla aika hupaa kun ruokaa irtosi kahden esteen suorituksella kerta toisensa jälkeen. Epäilen silti, että mulla on ylimääräisiä kylkiluita koska se yläkropan kääntäminen oli kohtuuttoman vaikeaa.


Suunnitelmani on vetää maalarinteipillä "esteet" varsin leveälle ja ei-liukkaalle rappukäytävän matolle ja niittää kylähullun mainetta naapurien keskuudessa kuivatreenaamalla ohjauskuvioita siinä. Sitä mukaa kun alkaa sujua, siirretään halliin ja koirat mukaan. On se kumma jos ei ala sujua. Perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti