torstai 7. heinäkuuta 2011

Kuu-ma ja Rhoo kaks vee!


Mökkitreenaus jatkui helteisessä säässä. Koirat olivat selvästi kuumuuden lannistamia molemmat, joskin Rhoo osoitti mieltään selkeämmin. Se karkasi kepeiltä sitkeästi varjoon eikä työskennellyt oikeastaan ollenkaan. Keppien siirtäminen varjoon ei oikein onnistunut, sillä yläpihan maa on kivinen ja kun maahan tökättävät kepit kerran on asiallisesti johonkin saanut, siihen on melkeinpä tyytyminen. Kannoin teinikoiran takaisin treenaamaan kunnes sain sen kerran palkattua oikeasta (yhden välin) suorituksesta ja pääsin vapauttamaan sen höntsäämään.


Koska pikkukoiran herne oli helteen höyryttämä, tyydyin nappaamaan sen tarjoamaa kierimistä tempuksi. Pehmeällä nurmikolla varjossa se teki riemulla kierimistä käskystä ja sai palkakseen tyhjän litran vissypullon, joka oli tämän päivän hittituote palkkausrintamalla. Keinun paukuttelu ei hetkauttanut herraa enää mihinkään suuntaan ja se pysyi lähistöllä innokkaasti kärkkymässä ruokaansa. Liikettä se hieman väisti jos sattui olemaan liian lähellä, mutta enpä odotakaan että se tyynesti katselisi kun keinu uhkaa tulla päälle.


Pii teki jälleen seuraamista, perusasentoa ja kaukoja. Kuumuus oli vienyt senkin työskentelystä parhaan terän, mutta saatiin kuitenkin ihan ok toistoja. Illalla kävin tallaamassa 300m+300m+150m verijäljen lähimetsään huomista varten. Tarkoitus oli toki tehdä viimeisestäkin sivusta 300m, mutta merkit loppuivat kesken, eikä vieraassa ryteikköisessä maastossa voinut jatkaa pidemmälle.


Rhoo täytti tänään kaksi vuotta. Sen kunniaksi julkaistaan herrasta poseerauskuvat:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti