maanantai 3. lokakuuta 2011

Ylhäältä tulevat hajut


Illan rauniotreenien teema tulikin jo otsikossa. Keli oli märkä, kolea ja tuuli pyörivä. Syksyn edetessä treenaajajoukko on vähentynyt, nytkin paikalla oli viisi koirakkoa, joista yksi oli vieraileva tähti. Oma fiilis oli uupunut ja ajatukset pyörivät jo seuraavan päivän töissä, mutta onneksi Rhoo oli hyvällä fiiliksellä mukana. Raunioalueelle tulo meni Rhoolla kiskomiseksi ja nelivedoksi, mikä on presiis motivaatiotavoitteen mukaista!


Otettiin kolme maalimiestä, joista ensimmäinen oli keskitalon yläkerrassa, toinen alatalon keskiosassa siten, että koiran piti lähestyä ylhäältä päin ja kolmas mikron yläkerrassa ovi auki. Ensimmäinen piilo oli näistä selvästi vaikein: Rhoo merkkasi hajun hienosti kierrettyään talon kertaalleen, mutta ei hoksannut kiivetä portaita. Osoitin niitä kerran sormella ja Pom kipitti epäröimättä maalimiehelle. Heti ensimmäiseltä piilolta irrottuaan Rhoo otti hajun toisesta maalimiehestä alatalolla ja eteni viivasuoraan palkalle. Kolmannen maalimiehen hajun se sai Tean tornin paikkeilla ja laukkoi oitis piilolle ja oli kuulemma hypännyt oikopäätä piiloon sisään.


Olin erinomaisen tyytyävinen Rhoon treeniin ja tarkoituksena on jatkaa ylhäältä tuleviin hajuihin tutustumista myös seuraavalla treenikerralla, mikäli vieraileva kouluttaja ei muuta ehdota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti