lauantai 3. joulukuuta 2011

Rhoo Sporttiksella


Puoliso ja Pii lähtivät maalle vastaanottamaan itsenäisyyspäivää ja minä lähdin Rhoon kanssa lappalaistreeneihin. Mukavan hyppyradan teemana olivat vekit, yliolanheitto ja puolivalssit. Oma vointi oli puolikuntoinen ja kipeä, Rhoo vaikutti onneksi olevan paremmin lyönnissä.


Rhoo ohjautui kivasti ja teki hommia. Ongelmana oli lähinnä se, että varmistelin ja hidastelin. Koutsi kehottikin opettelemaan juoksemaan ne esteiden välit, kun koirakin silminnähden ilahtuu siitä, että pääsee etenemään! Koen itseni epävarmaksi ohjauskuvioita tehdessä ja erehdyn erityisesti Rhoon kanssa varmistelemaan turhan paljon, josta on pakko päästä eroon. Heinikin kehui Rhoota nopeaksi, irtoavaksi ja estevarmaksi koiraksi, jota on turha opettamalla opettaa himmailemaan.


Irtoavuus oli yliolanheittoa ihmetellessä oma haasteensa sekin, ja Rhoolle pitää lähiaikoina yrittää vahvistaa käteen tulemista ja lähellä olemisen(kin) kannattavuutta. Puolivalsseja ja yliolanheittoja pitää kuivaharjoitella sekä koiran kera että ilman. Lisätään ohjelmistoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti