lauantai 7. heinäkuuta 2012

Pohjammaan kauttaKisarutiiniviikot jatkuivat 7.7.12 Maalahdessa PAWSin kisoissa kahdella Sari Mikkilän radalla molemmille koirille. 


 


Tuloksena 2xHYL jotakuinkin samanlaisilla suorituksilla mutta eri syistä: ensimmäisellä radalla hain koiran häkistä liian myöhään ja tajusin vasta silloin, että namit olivat jääneet kämpille. Jouduin siis viemään Rhoon ensimmäiselle radalle ns. kylmiltään ja sitä jännitti ja arvelutti koko homma melko lailla. 


 


Toisella radalla virittely sujui kivasti, Rhoo teki pikku temppuja ja söi makkaraa. Startissa odotellessamme se sai katsoa edellä juossutta beeceetä vähän turhan kauan ja kuumui liikaa. Pohdin jo että otanko sitä enemmän haltuun, mutta en sitten ottanut ja ylivire näkyi sitten suorituksessa. Keinu menee normaalisti 1,5s suorituksena, nyt aikaa kului melkein 4s, mistä lie johtui. Eka kolmosten rata oli yllärivaikea. Tuomarikin yllättyi, hän kertoi luulleensa tehneensä helpon radan, mutta juuri kukaan ei ehtinyt aikaan. Kolmannella radalla tsempattiin Piin kanssa ja tehtiin nolla niukalla yliajalla sijoittuen kolmanneksi. Eka palkintosija kolmosissa, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti