keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Keinua.Eilen 25.7. treenailtiin taas keinua Kivikossa. Mukana oli kaverini, joka auttoi palkkaamisessa. Ensin tein Bang gamea Rhoon kanssa säädettävän keinun matalimmalla asetuksella ja sitten tehtiin muutamia toistoja siten, että avustaja etupalkkasi lihapullalla. Kun Rhoo oli tehnyt muutaman kohtuuhyvän toiston matalalla keinulla, ehdotin että vaihdetaan kokonainen kanankaula palkaksi, mutta sen saa syödä vain jos kulkee keinulla ihan loppuun asti. Kaivaessani kanankauloja repusta avustaja sääti keinunkin keskimmäiselle asetukselle (Rhoo huomasi, minä en). Autettiin sen verran, että varmistin itse keinun liikkumattomuuden pitämällä sitä paikoillaan ja Mirka himmasi Rhoota keinun kontaktilla, jolloin saatiin noin viisi hyvää toistoa reilulla palkalla. 


 


Tästä on hyvä jatkaa, luulen ma. Harmittaa, ettei koiralle voi selittää sanoin että se keinu läiskähtää persiille juuri siksi että siitä hyppää liian aikaisin pois...


 


Tähän heinäkuun loppuun tulee liki täydellinen 1,5vko treenitauko Rhoolle, pois lukien ainoastaan tuo keinutreeni. Saa nähdä, onko intoa enemmän sitten maanantai-iltana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti