tiistai 17. heinäkuuta 2012

Ei-ihan-mölliepiksetEilen pidettiin päännollauspäivä ja tänään kävin hömpöttelemässä Rhoon kanssa kaksi episrataa Vuokkosilla BATin kisoissa. Hengattiin pitkät tovit ennen startteja ja Rhoo lähti joltensakin sunnuntaita paremmin tekemään rataa jo ensimmäisellä kierroksella. Toinen rata oli sitäkin parempi ja Rhoo pystyi leikkimäänkin ennen starttia, joten vauhtiakin radalla jonkin verran oli. 


 


Kontaktit olivat hienot kun autoin oman liikkeen hidastamisella/pysäyttämisellä. Radalla ollut pöytäkin sujui hienosti, vaikka sitä on todella vähän harjoiteltu. Takaaleikkaus renkaalle toimi hyvin. Miinuspuolella keinusuoritus näyttäisi olevan rikki, sillä Rhoo hyppäsi pois ennen aikojaan molemmilla radoilla jokaisella toistolla houkuttelustakin huolimatta. Jälkimmäisellä radalla ystävällinen toimitsija himmasi meille keinua, joten saatiin kuitenkin suoritettua ja sitten äkkiä pois ja palkalle. En tiedä, mistä tämä ongelma on saanut alkunsa, mutta ensimmäisen kerran se näkyi (lievempänä) reilu viikko sitten. Radat olivat haastavat, ymmärtääkseni kisat olikin tarkoitettu MM-karsintoihin valmentautuville koirakoille hallitreeniksi.


 


Itsestäni huomaan että ohjaussuoritukseni Rhoon radoilla on heikentynyt radikaalisti ja oma asenne on vähän että ei tästä kuitenkaan mitään tule. Pitänee ottaa kisataukoa ja tehdä simppeliä este- ja ohjaustreeniä kunnes (itse)luottamus on palautunut. Taidotkin karttuvat toivottavasti siinä ohessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti