torstai 2. helmikuuta 2012

Putkelle irtoamista ja pakkovalsseja


NLL:n treeneihin Satulinnaan kieli vyön alla suoraan töistä torstaiseen tapaan. Koirien lämpimänä pitäminen odotellessa oli hieman haasteellista, koska edellisen ryhmän treenaaja sanoi hyvin suoraan ettei ole suotavaa tulla lämpimään sisätilaan koirinensa vaikka ne kuinka pysyisivät siivosti boksissa. Whatever.



Oma treenifiilis ei ollut korkeimmillaan ja ehkä siksikin Rhoo otti häiriöt aika raskaasti. Yhdelle nurkalle oli ilmestynyt NAINEN! niin että Rhoo ei ollut asiaa ehtinyt rekisteröidä ennen kuin "liian lähellä" ja sepä oli syy himmailla, haukkua ja nostella inkkaria. Tauottamalla treeniä ja palkkaamalla nostattavasti saatiin lopulta tiristettyä Rhoostakin reipas ja irtoava suoritus. 



Pakkovalsseissa omaa ohjaustani pitää terävöittää ja selkeyttää, enkä saisi jäädä odottelemaan koiraa siivekkeen luokse. Täytyy palkata siivekkeelle ja muistutella koirillekin, mitä se merkkaus nyt tarkoittikaan. Treenissä oli kaksi putkea puomin alla ja koira piti saada ohjattua putkesta toiseen etänä, itse pysytellen puomin kauemmalla puolella. Piirongin molemmat laatikot piti palkata putkeen ja kutsua läpi, mutta ihan hilkulla se oli onnistua ilmankin. Rhoo taisi itse asiassa saada viimeisen toistonsa menemään ilman apupalkkaajaa ihan vaan ohjaamalla, kunhan oli ensin päässyt hui-moodista normivauhtiinsa.



Iltasella tehtiin vielä eteisessä pyykkikorin kiertoa. Molemmat irtoavat hienosti ja innolla kiertämään, mutta laminaatilla sudittaa ikävästi. Pitää siirtää homma halliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti