lauantai 18. helmikuuta 2012

Hups.


Oho, noustiin kakkosiin Rhoon kanssa. Hups.Sekä perjantain että sunnuntain ajokeli oli karmea, joten ajelin pitkin hampain aamuvarhaisella Jattilaan kisaamaan (ja vielä pidemmin hampain iltasella pois). Rhoo veti radat mallia "hidas mutta tarkka" ja sai tuloksekseen seuraavat rimpsut:

A Agirata RV 0 AV -8,20 Sij 1/17 Etenemä 3,94m/s

B Agirata RV 0 AV -10,48 Sij 2/16 Etenemä 4,27m/s ja SERT

Radat tulivat tallennetuksi videolle ja ovat nähtävissä täällä: 


http://www.youtube.com/watch?v=wvdnBqgIIlMP
lussaa, Rhoo: Yhteistyö. Malttoi startissa myös B-radalla, vaikka liikkuvat ratahenkilöt vähän jännittivätkin ja jokin aidan toisella puolella samaten. Pujottelu meni puhtaasti. Puomin alakontaktit.

Miinusta, Rhoo: Kepit oli hitaaaaaaaat (5 sekuntia videolta laskettuna - aiemmin se on pujotellut alle kolmen sekunnin!) A:n alakontaktit. Kai se pitää pysäyttää siihenkin - B-radalla näin videolta katsottuna olisi jopa pitänyt tulla vitonen. Kaarrokset olivat puolen kentän kokoisia, eli ohjaus oli epäselvää ja/tai myöhässä. Vauhtia oli yleisesti ottaen vähän sekä minulla että koiralla, liekö lyhyet yöunet painaneet jaloissa.Pii starttasi ekat kisansa yli vuoden tauon jälkeen ja teki aika mainiota jälkeä:

B Agilityrata RV 0 AV 0,13 Sij 4/19 Etenemä 3,4m/s

A-radalla tsempattiin molemmat vauhdin suhteen, mutta neljänneksi viimeisellä esteellä lopetin ohjaamisen ("Enää loppusuora, se oli tässä!") ja jätin ottamatta koiran haltuun putken jälkeen. Koska Pii ei tiennyt, missä olin, se kävi moikkaamassa tuomaria ja hyppäsi matkalla yhden aidan. Plussaa, Pii: Teki hommia hyvällä fiiliksellä ja teki juuri sen, mitä pyydettiin. Pujottelu oli hieno. Tsempattiin vauhdin suhteen hienosti A-radalle molemmat. Lähti putkiin kohtuu hyvin.

Miinusta, Pii: B-radalla ohjasin kuin koivuhalko eikä sujuvuudesta juuri voinut puhua. Väsytti ja juokseminen tuntui tahmealta. Piin kontaktit ovat erittäin "tuurilla ne isotkin laivat" tällä hetkellä. Pii taisi kävellä putkissa taas kerran. Lopetin ohjaamisen kesken rataa.Yhteenveto: Rhoo alkaa oikeasti toimia kisatilanteissa koko ajan paremmin. Nyt pitäisi saada luottoa siihen, että se tekee kuten on opetettu ja saada omaan ohjaamiseeni rohkeutta. Piin kanssa mun pitäisi jaksaa juosta ja kirittää. Molempien irtoaminen voisi olla parempaa (erityisesti Piillä) ja oma ohjaukseni ennakoivampaa.A:n ja puomin kontaktien suoritusta pitää kiireesti saada paremmaksi molemmilla. Pujottelunopeuden ylläpitäminen on tarpeen Piillä ja parantaminen Rhoolla - tosin uskoisin homman paranevan Rhoolla omalla painollaankin, kunhan se taas hoksaa ettei taivas tipu niskaan keppejä tehdessä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti